Hem > Lahijan > Nu är jag i Iran

Nu är jag i Iran

Nu är jag i Iran.

Det är lagom varmt runt 30 grader och växlande molnighet efter att ha regnat första dagen så vi har inte behövt sätta på luftkonditioneringen.

Alla klagar över att allt har blivit så dyrt, men det klagar de över varje gång, men nu verkar det vara värre än vanligt för folk att få pengarna att räcka till. För oss är det inte direkt någon skillnad eftersom svenska kronan är stark och den iranska toman är svag så vi märker inte av att det blivit dyrare därför så mycket. I morgon fredag som är en helgdag så har vi planerat att åka till Masuleh som är ett känt turistmål i norra Iran. Jag hoppas kunna lägga upp lite bilder senare på bloggen därifrån. Vi har inte varit till havet och badat för de säger att vattnet är dåligt med bakterier i vattnet så man inte får bada i Kaspiska havet. Då fyller vi istället poolen med vatten, men det var lättare sagt än gjort. Vattenpumpen gick sönder så vi fick hit en reparatör idag som fixade den, men sedan när jag pumpade upp poolen var det två hål som jag lagade med lagningslappar som följde med poolen, men sedan när jag blåste upp poolen en tredje gång så fanns det tydligen fler hål för den höll inte luften. Puh.


Author: Categories: Lahijan Taggar:
 1. Niklas
  juli 30th, 2012 i 02:23 | #1

  Hur går det? Vore kul med lite nyheter :)

  Har just köpt flygbiljetter till Turkiet i September. Därifrån ska vi ta oss med tåg från Istanbul till Tabriz, och sen vidare till Gilan.

  • Peter
   augusti 2nd, 2012 i 21:17 | #2

   Hej Niklas!
   Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen och har inte lagt upp och berättat att jag kommit hem sedan ett tag. Ska lägga upp info och bilder. Har tagit en del fantastiska bilder som jag ska lägga upp.


tre − 3 =